Şeyh Nimr’in Şehadeti İstikbar Ve Zulüm Saraylarını Yıkacak!

  • 04 Ocak 2017
  • 912 kez görüntülendi.
Şeyh Nimr’in Şehadeti İstikbar Ve Zulüm Saraylarını Yıkacak!

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri, Arabistanlı meşhur din alimi Şeyh Nimr’in şehadet yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende bir konuşma yaparak: Şehit Nimr’in kanının baki kalacağını ve istikbar ve zulüm saraylarını yıkacağını bildirdi.

Şeyh Naim Kasım, Şeyh Nimr’in kesinlikle hiç bir zulüm ve adaletsizliğe boyun eğmediğini bildirerek, Nimr’in kendi şehadetiyle zafer elde ettiğini ve Suudi rejiminin onu şehit etmekle kendisi için ebedi bir zillet ve yenilgi aldığını söyledi.

Vahabiyetin dünyaya yayılması amacıyla Suudi rejiminin girişimlerini hatırlatan Şeyh Naim Kasım, İslam düşmanlarının bu amaçla Avrupa ve Amerika’da 84 milyar dolar masrafta bulunduklarını ve halklara saptırılmış bir İslam’ı tanıtmak istediklerini, ama bu komplolarında başarısız olduklarını söyledi.

Suudi rejiminin kendi oluşturduğu terör bataklığında bir gün kendisinin de boğulacağını belirten Şeyh Kasım, Arabistan sonunda tekfiri terörizmi desteklemenin ağır bedelini ödeyeceğini ve kendi yetiştirdiği teröristlerin şerrinden kurtulmayacağını bildirdi.

Arabistan’ın iki yılı aşkın bir süre içinde Lübnan’da cumhurbaşkanının seçilmesine engel teşkil ettiğini belirten Şeyh Naim Kasım, Arabistan’ın Lübnan’ın içişlerine müdahalesini sürdürdüğü müddetçe bu ülkenin istikrara kavuşamayacağını söyledi.

Şeyh Nimr, 2 Ocak 2016 tarihinde Suudi rejimini eleştirdiği gerekçesiyle idam edilmişti

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.