Siyonist Cellad Bin Selmandan Ahlaksızca Çıkış: ” Filistinliler İsrail’i Taklit Etmeli”

  • 21 Haziran 2019
  • 665 kez görüntülendi.
Siyonist Cellad Bin Selmandan Ahlaksızca Çıkış: ” Filistinliler İsrail’i Taklit Etmeli”

Siyon Mirası Dostları Merkezi Başkanı Evans,  Jaruselam Post gazetesinin bu yıl 8’incisini düzenlediği ABD’nin New York kentindeki yıllık konferansta yaptığı konuşmada, İsrail’in en büyük destekçilerinin başında Suud Veliaht Prensi Bin Selman ile  BAE Abu Dabi Veliaht Prensi Bin Zayid’in geldiğini belirtti.

Konuşmasında söz konusu iki veliahtla gerçekleştirdiği görüşmeleri anlatan Evans, “Size müthiş bir şey söyleyebilirim. Bu liderler (Bin Selman ile Bin Zayid) birçok Yahudi’den daha fazla İsrail destekçisi.” dedi.

“BİN SELMAN’IN DADISI YAHUDİ”

Evans, Bin Selman ile yaptığı bir görüşmesinde kendisine Yahudi ve Hristiyanlarla ilgili neler düşündüğünü sorduğunu, bunun üzerine Suudi Veliahtın “Yahudi ve Hristiyanları sevdiğini, hatta kendisini yetiştiren dadısının Yahudi olduğunu vurguladığını” söyledi.

Bin Selman’a yönelik övgülerde bulunan Evans, şunları kaydetti:

“Suudi Veliaht ile yaptığımı 2,5 saatlik görüşmede İsrail ile ilgili kendisinden duyduklarım müthişti. Bu adamın nasıl düşündüğünü bilseniz aklınız gider.”

Evans ayrıca “Filistinlilerin neler yapabileceğini” sorduğu Suudi Veliahtın kendisine “İş basit. Filistinliler İsrail’i taklit etmeli.” cevabını verdiğini aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.