Siyonist Esir Asker Shaul’un Annesi: Oğlum Hayatta

  • 29 Temmuz 2016
  • 815 kez görüntülendi.
Siyonist Esir Asker Shaul’un Annesi: Oğlum Hayatta

Hamas’ın askeri kanadı durumundaki Kassam Tugayları’nın elinde bulunan, ölü mü sağ mı olduğu bilinmeyen Siyonist esir asker Oron Shaul’un annesi Zahafa Shaul, oğlunun hayatta olduğuyla ilgili bomba etkisinde açıklamalar yaptı.

Annesi Shaul yaptığı açıklamada elinde kesin kanıt olduğunu belirterek, ordunun oğlunun ölümüyle ilgili verdiği bilgilerin onun bahsedilen çatışmada ölmediğini gösterdiğini söyledi.

Maariv gazetesinin ekinde Oron Shaul’un esir alınışının ikinci yılında kendisiyle yapılan röportajda önemli bilgiler paylaşan annesi “oğlumun hayatta olduğunu hissediyorum. Ancak sadece hislerimle hareket etmediğimi de söylemek durumundayım. Elimde onun hayatta olduğunu gösteren kanıtlar var. Bu kanıtlar kesindir. Şu anda daha fazla bilgi vermeyeceğim. Zamanı gelince onu da paylaşacağım. Oğlum Gazze’de yaralandı. Bildiğim tek şey var. O da, Hamas’ın kendisini diri olarak esir aldığıdır. O nedenle içtenlikle söylüyorum. Oğlum hayattadır. Bunu da Hamas’ın bana verdiği bilgiye göre söylüyorum” dedi.

İnsanların oğlunun öldüğüne inandıklarını hatırlatan Zahafa Shaul, kendisinin bu kanaati değiştirmek istediğini kaydetti.

Oron Shaul’un esir alındığı çatışmada İsrail ordusunun yenilgiye uğradığını belirten esirin annesi, Başbakan Netanyahu’nun bunu açıkça ifade etmek istemediğini, ancak kendisinin bu gerçeği ortaya çıkaracağını ifade etti.

İki yıl önce Gazze’de meydana gelen savaşta Kassam Tugayları Oron Shaul’un esir alındığını duyurmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.