Siyonist Facebook Batı Yaka İntifadasını Destekleyen Sayfaları Kapattı

  • 21 Ekim 2015
  • 760 kez görüntülendi.
Siyonist Facebook Batı Yaka İntifadasını Destekleyen Sayfaları Kapattı

İfade özgürlüğü konusunda kendine toz kondurmayan, ancak konu Siyonist işgal rejimi olunca herşeyi unutan sosyal paylaşım sitesi Facebook idaresi, Batı Yaka’da Hamas hareketine yakınlığıyla bilinen birçok sayfayla direnişi destekleyen sayfaları kapattı.

Sosyal paylaşım siteleriyle internet haber sitelerinin direnişin üzerindeki etkisini fark eden işgal rejimindeki dışişleri ve ulaştırma bakanlıklarının yoğun bir şekilde Facebook idaresine yaptıkları baskı ve şikayetler neticesinde Facebook idaresi son iki gün içinde birçok siteyi kapattı.

Elimize ulaÅŸan bilgilere göre iÅŸgal rejiminin baskıları sonuç verirken, Facebook idaresi Ramallah, El-Halil, Nablus, Beytlahim, Kalkiliya, Selfit, Tubas ve Cenin’deki Hamas’ın resmi sayfalarıyla Batı Yaka’daki Müslüman Gençler BirliÄŸi’ne ait sayfayı kapattı.

Bunların yanında Batı Yaka’daki üniversitelerde faaliyet gösteren ve Hamas’a yakınlığıyla bilinen İslami Kitle öğrencilerine ait siteleri de kapatan Facebook idaresi, sayfaların bir çok üyesinin ve sayfa yöneticilerinin kişisel hesaplarını da bloke etti.

Facebook idaresi Hamas sözcüsü Husam Bedran’ın hesabını da bir hafta içinde ikinci kez kapattı.

Facebook idaresi daha önce de Hamas’a yakın ve direniÅŸi destekleyen “Batı Yaka’nın Nabzı”, “Hepimiz Direnişçiyiz” ve “Åžarik” isimli sayfaları kapatmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.