Siyonist Fanatik Hahamdan İşgal Askerlerine Yaralı Filistinlileri Öldürün Çağrısı

  • 22 Kasım 2017
  • 1.114 kez görüntülendi.
Siyonist Fanatik Hahamdan İşgal Askerlerine Yaralı Filistinlileri Öldürün Çağrısı

Fanatik Haham Baruch Marzel işgal askerlerinden Filistinli yaralıları öldürmelerini, silahlı eylem yapan Filistinlileri infaz etmelerini, yaralananlara sağlık hizmeti götürmemelerini ve kan kaybından ölünceye kadar onları terk etmelerini istedi.

El-Halil’deki Filistin toprakları üzerinde inşa edilen Yahudi yerleşkesinde yaşayan fanatik Haham Marzel, Filistinli genç Abdulfettah Eş-Şerif’i yargısız infaz etmekle suçlanan işgal askerinin yargılanmasından sonra askerlerin Filistinlileri öldürmekten imtina ettiklerini, bundan dolayı görevlerini tamamlayamadıklarını iddia etti.

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal -7 Televizyonu Haham’ın sözünü aktararak kendisinin “Filistinli teröristlerin tedavi için hastanelere götürülmeleri yerine öldürülmesi gerekir. Onların tedavisi devlete binlerce dolara mal oluyor. İsrail hükümetinin kurbanları ve İsrail halkanı aşağılamayı bırakması gerekir.  Sadece Yahudilere eziyet etmek için gelen teröristlerin de ölmesi gerekir” dediğini ifade etti.

24 Mart 2016’da işgal askerlerinin ateş açması sonucu Remzi Kasravi isimli Filistinli genç olay yerinde şehit olurken, ayaklarından yaralanan Filistinli genç Abdulfettah Eş-Şerif ise, yerde yatarken ve tehlikeli bir durum arz etmezken bir işgalci asker tarafından yakın mesafeden kafasına birkaç el ateş edilerek şehit edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.