Siyonist İşgal Güçleri Deir El-Belah’ın Doğusunu Bombaladı, 1 Filistinli Yaralandı

  • 05 Kasım 2015
  • 757 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Deir El-Belah’ın Doğusunu Bombaladı, 1 Filistinli Yaralandı

Kissufim’in kuzeyinde mevzilenen işgal askerlerinin dün gece Deir El-Belah’ın doğusundaki çöp toplama alanı yakınlarında açtığı ateş sonucu bir Filistinlinin orta derecede yaralandığı ifade edildi.

İşgal güçleri sınır bölgesi yakınlarında bulunan üç kişiye doğru yoğun bir şekilde ateş açtı. İşgal güçlerinin açtığı ateş sonucu 24 yaşındaki Abdülmecid Bureyim isimli Filistinli ayağından yaralandı. Yaralı gencin tedavi için Deir El-Belah’taki El-Aksa Şehitleri Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerine ait helikopterlerin sınır bölgesi üzerinde uçuş yaptığını, işgal ordusuna ait askeri araçların Kissufim askeri kampına girip çıktığını ve işgal güçlerinin daha sonra sınır bölgesini bombaladığını söyledi.

Kudüs İntifadası’nın başından bu yana Gazze Şeridi’nin doğusundaki sınır bölgesinde işgal güçleriyle Filistinliler arasında sürekli çatışmalar yaşanıyor. Söz konusu çatışmalar sırasında onlarca Filistinli işgal askerlerinin gelişigüzel açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti veya yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.