Siyonist İşgal Güçlerinin Babu’l-Amud’daki Gösteriye Müdahalesinde 4 Filistinli Yaralandı

  • 14 Aralık 2017
  • 920 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçlerinin Babu’l-Amud’daki Gösteriye Müdahalesinde 4 Filistinli Yaralandı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü işgal rejiminin başkenti ilan etme kararını protesto etmek üzere Kudüs’ün Babu’l-Amud semtinde dün (13 Aralık Çarşamba) akşam saatlerinde düzenlenen gösteriye işgal güçlerinin müdahalesi sonucu dört Filistinli yaralandı.

Filistin Kızılayı, Babu’l-Amud semtindeki gösteriye katılan Filistinlilerden dördünün yaralandığını ve yaralılardan birinin hastaneye kaldırıldığını söyledi.

İşgal güçleri dün Babu’l-Amud semtinde akşam namazı kılmaya hazırlanan göstericilere saldırarak gerginliğin hakim olduğu bölgede bazı göstericileri darp etti.

İşgal güçleri dün ayrıca Kudüs’ün tarihi surlarının karşısındaki Ez-Zehra ve Salahaddin caddelerinde Filistinli gençlerin düzenlediği iki ayrı protesto yürüyüşüne müdahale etti.

Filistinli göstericilerin daha sonra Babu’l-Amud merdivenlerine geri döndükleri ve sloganlar atmaya başladıkları ifade edildi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü işgal rejiminin başkenti ilan etmesini ve ABD Büyükelçiliğini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma kararı almasını protesto için bir haftadır işgal altındaki Filistin topraklarında ve dünyanın birçok yerinde gösteriler düzenleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.