Siyonist İşgalciler Yine Ev Baskınları Düzenledi ve Dört Genci Tutukladılar

  • 01 Mart 2016
  • 820 kez görüntülendi.
Siyonist İşgalciler Yine Ev Baskınları Düzenledi ve Dört Genci Tutukladılar

Siyonist işgal güçlerinin Batı Yaka bölgesinde geceyi yine ev baskınlarıyla geçirdikleri ve bugün (1 Mart Salı) şafak vakitlerinde Nablus ve Cenin’de düzenlenen baskınlarda dört Filistinli gencin gözaltına alındığı haber verildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre işgal güçleri Batı Yaka’nın Nablus şehrinde Firas Eş-Şayib (17) ve Muhammed El-Anbetavi (22) isimli gençleri evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldılar. İşgalcilerin birçok askeri araçla takviye edilen birliklerle Nablus’ta ayrıca birçok mahalleye gece baskını düzenledikleri ve aramalar yaptıkları bildirildi.

İşgalci saldırganların bu mahallelere yaptıkları baskınlarda, dün gözaltına alınan Adnan ve Ala Iyad isimli şahısların atölyelerine girerek tornacı makinelerini ve demirci aletlerini gasp ettikleri ifade edildi.

Batı Yaka’nın kuzey kısmında yer alan Cenin’de de Kabatiye ve Ya’bed mahallelerine baskınlar düzenlediler. Filistin Enformasyon Merkezi’nin bölgedeki muhabirinin verdiği bilgilere göre Ya’bed yakınında işgal güçlerine saldırı düzenlenmesi gerekçesiyle bu baskınları gerçekleştiren işgalciler birçok eve girerek arama yaptılar.

Cenin’deki baskınlarında Eşref Racih Zekârine adlı kişinin evine girip bütün eşyalarını dağıtarak ve büyük zarar vererek arama yaptıktan sonra kendini de tutukladılar. Burada tutuklananlardan biri de yaralı durumdaki Muhammed Abdulmunim Zekarine oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.