Siyonist İsrail Belediyesi Kudüs’te 70 İşyerine Para Cezaları Yazdı

  • 01 Aralık 2015
  • 747 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Belediyesi Kudüs’te 70 İşyerine Para Cezaları Yazdı

Kudüs’teki işgal belediyesi, dün (30 Kasım Pazartesi) kentin doğusundaki Et-Tur köyünde iş yerlerine binlerce şikel tutarında cezalar yazdı.

Et-Tur köyü muhtarı Hıdır Ebu Sebitan, QPress’e konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin 70 işyerine baskın düzenlediğini ve işyeri tabelalarının ruhsatsız olduğu bahanesiyle para cezaları yazdığını söyledi.

İşgal belediyesi ekiplerinin de işyerlerinde sigara içenlere para cezası yazdığı ifade edildi.

Ebu Sebitan, işgal belediyesi ekiplerinin kapısının üzerinde tabela bulunan her işyerine 475 şikel para cezası yazdığını ve işyeri sahiplerine tabela ruhsatı almak üzere işgal belediyesine başvurmalarını, elektrik ve su faturalarını da yanlarında getirmelerini söylediğini bildirdi.

İşgal belediyesinin yazdığı cezalar ve tabela ruhsatı almak için öne sürülen şartların ağırlığı nedeniyle birçok dükkan sahibinin tabelasını söktüğü belirtildi.

Et-Tur Kafe’nin sahibi İbrahim Ebu Ğannam, işgal güçlerinin kafeye baskın düzenleyerek kafe müşterilerinin sigara içmesine izin verdiği için 5000 şikel para cezası yazdığını söyledi.

Ebu Ğannam, kafe müşterilerinden birinin de nargile içtiği için işgal güçlerince 1000 şikel para cezasıyla cezalandırıldığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.