Siyonist İsrail Eski Genelkurmay Başkanının Cep Telefonunun İran Tarafından Hacklendiği İddia Edildi

  • 15 Mart 2019
  • 1.274 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Eski Genelkurmay Başkanının Cep Telefonunun İran Tarafından Hacklendiği İddia Edildi

Siyonist İsrail’in”Kanal 12″ televizyonunda yer alan haber’de, İsrail İç İstihbarat Servisi Şin Bet’ten (Şabak) iki yetkilinin geçen ay Gantz’ı ziyaret ederek cep telefonun hacklendiğini bildirdiği ileri sürüldü.

Şabak yetkililerinin Gantz’a cep telefonunun siyasete atıldığı geçen yıl aralık ayından kısa bir süre sonra hacklendiğini, kişisel bilgilerinin yanı sıra yazışmalarının da çalındığını aktardığı öne sürüldü.

Haberde ayrıca yetkililerin Gantz’ı çalınan hassas bilgilerin ilerleyen zamanlarda kendisine karşı kullanılabileceği konusunda uyardığı iddia edilirken, İsrailli siyasetçinin cep telefonunda gizli bilgi bulunmadığı belirtildi.

Şabak’ın Gantz’ın cep telefonunun hacklenmesinin arkasında İran istihbaratının olduğuna inandığı ifade edildi.

“ZAMANLAMASI MANİDAR”

İddiaya ilişkin Gantz’ın bir başka İsrailli siyasetçi Yair Lapid ile kurduğu “Mavi Beyaz” ittifakının basın ofisinden yapılan açıklamada ise “Bu olay Gantz’ın Genelkurmay Başkanlığı görevini tamamladıktan 4 yıl sonra yaşandı. Bu konunun kamuoyu ile paylaşılma zamanı hayli manidar”denilerek, seçimlere bir aydan az süre kalan bir zamanda bu iddiaların basınla paylaşılmasına tepki gösterildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.