Siyonist İsrail Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te Birçok Noktaya Baskın Düzenledi

  • 22 Şubat 2017
  • 1.051 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te Birçok Noktaya Baskın Düzenledi

İşgal güçleri bu sabah (22 Şubat Çarşamba) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’ün birçok bölgesine baskın düzenledi.

İşgal güçlerinin Batı Yaka’nın güneyindeki Dura kentinde milletvekili Nayif Er-Recub’un evine ve ofisine baskın düzenlediği bildirildi.

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride Batı Yaka ve Kudüs’te gerçekleştirilen baskınlarda 12 Filistinlinin gözaltına alındığını öne sürerken, Filistinli kaynaklar gerçek rakamın daha da büyük olduğunu açıkladı.

İşgal güçlerinin milletvekili Nayif Er-Recub’un evine baskın düzenlediği, evde arama yaptığı ve aracına el koyduğu, bu sırada işgal güçlerinden bir başka grubun da milletvekilinin kent merkezindeki ofisini ve kardeşi eski esir Yasir Er-Recub’un evini aradığı belirtildi.

İşgal güçlerinin ayrıca işgal zindanlarından kısa süre önce çıkan eski esir Rızk Abdullah Muslim Er-Recub’un evine baskın düzenlediği, evin altını üstüne getirerek eşyalara zarar verdiği ve cip türü otomobiline el koyduğu ifade edildi.

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Nablus’un güneyindeki Beyta beldesinde beş kişiyi gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin Ayide Mülteci Kampı’na düzenlediği baskında ise Muhammed El-Ezrak isimli genci gözaltına aldığı kaydedildi.

Kudüs’ün El-İseviyye köyünde de beş Filistinliyi gözaltına alan işgal güçlerinin Cenin’de düzenlediği baskında da bir genci gözaltına aldığı öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.