Siyonist İsrail Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’da 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 23 Ocak 2017
  • 932 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’da 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bu sabah (23 Ocak Pazartesi) erken saatlerde Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlar sırasında 13 Filistinliyi gözaltına aldı.

Quds Press Haber Ajansı, işgal güçlerinin El-Halil’in kuzeyindeki El-Arrub Mülteci Kampı sakinlerinden Seriyye Ebu Sel isimli Filistinli kadını gözaltına aldı. İşgal güçlerince gözaltına alınan kadının Filistinli esir Ahmed Ebu Sel’in annesi olduğu ifade edildi.

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı raporda, işgal güçlerinin dün gece Yahudi yerleşimcilere ve işgal askerlerine yönelik direniş eylemlerine katıldıkları için aranan 13 Filistinliyi gözaltına aldığını açıkladı.

Raporda, altı kişinin Nablus’un doğusundaki Belata ve Asker mülteci kamplarında, bir kişinin Kalkiliya’nın doğusundaki Azzun beldesinde gözaltına alındığı ifade edildi.

Raporda ayrıca, işgal güçlerinin Beytlahim’in kuzeyindeki Ayide Mülteci Kampı’nda iki kişiyi, Beyt Ficar beldesinden bir genci, El-Arrub Mülteci Kampı’ndan iki kişiyi ve Surif beldesinden de bir kişiyi gözaltına aldığı kaydedildi.

İşgal ordusunun raporunda, Belata Mülteci Kampı’nda gözaltına alınanlardan birinin evinde yapılan aramada bir tabanca ve mühimmat ele geçirildiği öne sürüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.