Siyonist İsrail Güçleri Bu Sabah Filistinli Bir Genci Şehid Ettiklerini İddia Ettiler

  • 26 Haziran 2015
  • 695 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Bu Sabah Filistinli Bir Genci Şehid Ettiklerini İddia Ettiler

Siyonist işgal rejimindeki kaynaklar, silah taşıdığını iddia ettikleri bir Filistinli gencin bu sabah El-Eğvar’daki El-Bekia askeri geçiş noktasında vurulduğunu duyurdular.

Siyonist haber siteleri verdikleri haberde, bugün sabah El-Bekia askeri geçiş noktasına aracıyla gelen Filistinli bir gencin aracından inip askerlere ateş açması sonucu çatışma çıktığını ve askerlerin kendisini öldürdüğünü iddia ettiler.

Çatışmada Filistinli gencin şehit olduğunu haber veren Siyonist kaynaklar, işgal askerleri arasında can kaybı olup olmadığından bahsetmediler.

Kaynaklar, çatışmanın ardından işgal askerlerinin bölgeyi ablukaya aldıklarını ve geçiş noktasını kapattıklarını ifade ettiler.

İşgal rejimiyle ona bağlı terör aygıtı askerlerin insanlık dışı uygulama ve baskılarından bıkan Filistinliler işgal askerlerine karşı zaman zaman bireysel eylemler yapıyorlar. Geçen hafta El-Halil yakınlarında ve Kudüs’te bireysel eylemler yapılmış ve bu eylemler işgal rejimini, işgal ordusunu ve istihbarat birimlerini şoke etmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.