Siyonist İsrail Güçleri Gazze ve Nablus’ta 2 Çocuğu Yaraladı

  • 17 Aralık 2015
  • 790 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Gazze ve Nablus’ta 2 Çocuğu Yaraladı

Siyonist işgal güçleri Gazze’nin orta bölgesinde bulunan El-Bureyc Mülteci Kampı’nın doğusunda bir, Batı Yaka’nın kuzeyinde bulunan Nablus şehrinde de bir Filistin çocuğu silahla yaraladı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin verdiği bilgiye göre, Gazze sınırında mevzilenen işgal üçlerinin El-Bureyc Mülteci Kampı’nın doğusunda bir grup gence otomatik silahlarla ateş açması sonucu 14 yaşındaki Yusuf Casir Ebu Sabit adındaki Filistinli çocuk bacaklarından aldığı iki kurşunla yaralandı.

Muhabirimiz konuyla ilgili verdiği bilgide El-Meğazi Mülteci Kampı sakinlerinden olan yaralı çocuğun Deyru’l-Belah’taki Aksa Şehitleri Hastanesine kaldığını ve yarasının orta derecede olduğunu belirtti.

Diğer taraftan bugün (17 Aralık Perşembe) Batı Yaka’nın kuzeyinde yer alan Salim Beldesinde işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında çıkan çatışmalarda işgal güçlerinin ateş açması sonucu Abdurrahman İyad Cebur (12) adındaki çocuk yaralanırken, onlarca kişi de atılan gazlardan etkilendi.

Bölgede bulunan muhabirimiz verdiği bilgide, beldede çıkan şiddetli çatışmalarda Abdurrahman adındaki Filistinli çocuğun bacağından yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını, üç kişinin de işgal güçleri tarafından tutuklandığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.