Siyonist İsrail Ordusu Gazze Şeridi’nde Dört Yere Hava Saldırıları Düzenledi

  • 30 Eylül 2015
  • 761 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Ordusu Gazze Şeridi’nde Dört Yere Hava Saldırıları Düzenledi

İşgal ordusuna ait savaş uçakları bu sabah (30 Eylül Çarşamba) erken saatlerde Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine dört ayrı hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda ölen veya yaralanan olmadığı ifade edildi.

Yerel kaynakların verdiği bilgiye göre, işgal uçakları Beyt Lahiya’nın kuzeyinde direnişe ait Askalan alanı yakınlarındaki bir tarım arazisine iki füze attı.

İşgal ordusunun ikinci hava saldırısının Gazze kentinin kuzeybatısındaki Es-Sudaniyye Kavşağı’nda bulunan deniz polisi binası çevresindeki bir konteynırı hedef aldığı ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, işgal ordusunun üçüncü hava saldırısını Gazze kentinin güneyindeki Ebu Cerad alanı hizasında bulunan bir tarım arazisine düzenlediğini ve bölgeden siyah dumanların yükseldiğini bildirdi.

İşgal ordusunun dördüncü hava saldırısında ise Gazze’nin batısında İzzeddin El-Kassam Tugayları’na ait Bedr alanını hedef aldığı belirtildi.

Kaynaklar, hava saldırılarının düzenlendiği bölgelerde tahribata ve maddi hasara yol açtığını fakat ölen veya yaralanan olmadığını ifade etti.

İşgal ordusu sözcüsü, hava saldırılarının Gazze Şeridi’nden Aşdod’a atılan füzeye misilleme olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.