Siyonist İsrail ve teröristler arasında Golan’da işbirliği

  • 19 Nisan 2016
  • 747 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail ve teröristler arasında Golan’da işbirliği

Suriye’nin BM Suriye temsilcisi Beşar Caferi, siyonist İsrail rejiminin işgal altındaki Golan’da terör örgütleriyle işbirliği yaptığını bildirdi.

El’Meyadin kanalına göre, Beşar Caferi, Güvenlik Konseyi’nden terör rejimi İsrail’in Golan’da teröristlerle işbirliğini kınamasını istedi.

Caferi, Golan’da terör rejimi İsrail’in bakanlar kurulu toplantısı düzenlemesini de kınayarak, bu girişimi kışkırtıcı bir girişim olarak niteledi ve aynı zamanda terör rejiminin Golan’da en’Nusra ve IŞİD gibi terör örgütleriyle Suriye yönetimi aleyhinde işbirliği yaptığını söyledi.

Caferi, BM Suriye temsilcisi De Mistura’yla görüşmesinde Golan topraklarının Suriye’ye ait olduğunu ve bu toprakların Suriye’ye iade edilmesi gerektiğini bildirdiklerini söyledi.

Bu arada Arap Birliği genel sekreteri Nebil El’Arabi de, terör rejimi İsrail’i Golan’daki sultasını, bölge ve dünya için tehdit olarak niteledi.

Nebil El’Arabi, İsrail başbakanı Netanyahu’nun son kışkırtıcı açıklamalarını da, uluslararası kanunların açık bir şekilde ayaklar altına alınması olarak niteledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.