Siyonist İsrail’in Suriye’ye saldırısında füzelerin çoğu havada imha edildi

  • 12 Ocak 2019
  • 1.899 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail’in Suriye’ye saldırısında füzelerin çoğu havada imha edildi

Suriye medyası, terör rejimi İsrail savaş uçaklarının dün gece Şam havalimanına yönelik düzenlediği saldırıda füzelerin çoğunun havada imha edildiğini bildirdi.

Devlete bağlı SANA  haber ajansına göre, bir askeri kaynak, dün gece  saat 23:15 sularında İsrail savaş uçaklarının Şam çevresine birçok füze fırlattığını, düşman füzelere karşı acilen harekete geçen hava savunma sistemlerinin karşı koyarak çoğunu düşürdüğünü, saldırı sonuçlarının şimdiye kadar sadece uluslararası Şam Havaalanındaki depolardan birine isabet ettiğini söyledi.

Daha önce de SANA muhabiri Suriye Arap Ordusunda hava savunma sistemlerinin Şam semalarında düşman hedeflere karşı koyduğunu ve çoğunu düşürdüğünü ifade etmişti.

Öte yandan Ulaştırma Bakanlığında bir kaynak SANA muhabirine açıklamasında, Uluslararası Şam Havalimanındaki hareketin normal olduğunu ve saldırıdan hiç bir şekilde etkilenmediğini söyledi.

Terör rejimi İsrail savaş uçaklarının bu saldırısı, ırkçı İsrail’e ait 3 savaş uçağının Lübnan semalarında görüldüğünün bildirilmesinden  sonra gerçekleşti.

Irkçı İsrail rejimi, Suriye buhranının başından beri Suriye’deki terör örgütlerine destek vermiş ve hatta çatışmalarda yaralanan teröristleri tedavi ederek onları yine Suriye’ye göndermiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.