Siyonist Kaynaklar: Hamas’ın Son Tehditleri İsrail’i Çıkmaza Soktu

  • 05 Mart 2017
  • 1.025 kez görüntülendi.
Siyonist Kaynaklar: Hamas’ın Son Tehditleri İsrail’i Çıkmaza Soktu

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal-20 Televizyonu, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın İsrail ordusunun yeni bir saldırıda bulunması halinde karşılık vereceği tehdidinin İsrail’i çıkmaza soktuğunu belirtti.

İşgal rejimi televizyonu yayınladığı haberde, Hamas hareketinin son günlerde yaptığı tehdidin işgal liderlerini ve komutanlarını birbirinden riskli seçeneklerle karşı karşıya bıraktığını hatırlatarak, bütün seçeneklerin İsrail için olumsuz neticeler doğurabileceğini iddia etti.

Uzun vadeli ateşkesin Hamas hareketinin askeri gücünü artırmasına fırsat verdiğine dikkat çeken işgal televizyonu, bu durumun Hamas’ı önümüzdeki dönemde İsrail ordusuyla karşı karşıya gelmeye kadir bir noktaya getirdiğini ifade etti.

İşgal ordusu Gazze’den Askalan’a atıldığını iddia ettiği füzelere misilleme olarak Gazze’de direnişe ait birkaç noktayı bombaladıktan sonra El-Kassam Tugayları yaptığı açıklamada, bundan sonra yapılacak bir saldırıya sert karşılık verme tehdidinde bulundu. Tehditleri ciddiye alan işgal komutanları tehditten sonra Askalan’a bir füze atıldığı halde herhangi bir misillemede bulunmadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.