Siyonist Madeleine Albright oyuna doymuyor: ‘Beni de Müslüman sayın’

  • 29 Ocak 2017
  • 1.335 kez görüntülendi.
Siyonist Madeleine Albright oyuna doymuyor: ‘Beni de Müslüman sayın’
Dışişleri Bakanı olduğu yıllarda Müslümanlara kan kusturan ABD’nin Yahudi asıllı eski Dışişleri Bakanı siyonist Madeleine Albright, Müslümanların aklıyla adeta alay edercesine yeni oyun peşinde!

FHA- ABD eski Dışişleri Bakanı Madeleine Albright, Donald Trump’ın Müslümanlara karşı politikasını eleştirerek, twitter hesabından tepki gösterdi.

ABD eski Dışişleri Bakanı Madeleine Albright, yeni yönetimin Müslümanları fişleyeceği yönünde çıkan haberlere twitter hesabından yaptığı açıklamayla cevap verdi.

Albright mesajında, “Katolik olarak büyüyüp Protestan oldum, daha sonra ailemin Yahudi olduğunu öğrendim. Dayanışma için Müslüman olarak kayıt olmaya hazırım.” dedi.

DIŞİŞLERİ BAKANIYKEN NE DİYORDU?

“Irak’ta 500 Bin Çocuk Öldürdük, Buna Değdi”

ABD Eski Dışişleri Bakanı Madeleine Albright’e ait ses kayıtları büyük tartışma yarattı. Albright ses kaydında Irak’ta ABD politikaları nedeniyle 500 bin çocuğun öldürüldüğünü ve bunun başarı için ödenmesi gereken bir bedel olduğunu belirtiyor.

Konuşmasında bu oranın Hiroşima’da katledilen insan sayısından çok daha fazla olduğuna değinen Albright’in kan dondurucu açıklamasında “buna değdi” demesi günümüzde IŞİD’in biriken öfkesinin nedenini de açıkladığı söylenebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.