Siyonist Özel Güçleri Nafha Zindanındaki Filistinli Esirlere Baskın Düzenledi

  • 30 Mart 2016
  • 760 kez görüntülendi.
Siyonist Özel Güçleri Nafha Zindanındaki Filistinli Esirlere Baskın Düzenledi

Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulanan İslamî Cihad Hareketi’ne mensup esirler, cezaevi idaresine bağlı özel güçlerin Nafha Cezaevi’nin 14’üncü  kısmına bağlı 94 nolu koğuşa baskın düzenlediğini belirtti.

Sabah saat 06:00’da başlayan aramaların öğleden sonra saat 14:00’e kadar devam ettiği ve esirlerin özel eşyalarının didik arandığı operasyonda esirlere ait birçok özel eşyanın tahrip edildiği ifade edildi.

İslamî Cihad Hareketi’ne mensup esirler dışarıya gönderdikleri mektupta, işgalci görevlilerin yaptıkları tahribatın çok büyük olduğunu belirterek, işgalcilerin koğuşu terk etmelerinden sonra ancak dört saatte etrafı toparlayabildiklerini, aramalar esnasında gardiyanların ve askerlerin sözlü sataşmaları ve küfür etmeleri nedeniyle esirlerle işgal askerleri arasında gergin anlar yaşandığını bildirdi.

İslamî Cihad Hareketi ile Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’ne mensup esirler koğuşların kalabalık olmaları nedeniyle yeni bölümlerin açılması, esirlerin zorla başka yerlere götürülmemesi, haksız, hukuksuz ve gerekçesiz bir şekilde uygulanan cezaların kaldırılması için geçen Perşembe gününden beri açlık grevini sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.