Siyonist rejim, Kudüs İntifadası’na destek veren sitelerin kapatılmasına yönelik çabalarını sürdürüyor

  • 31 Ekim 2015
  • 794 kez görüntülendi.
Siyonist rejim, Kudüs İntifadası’na destek veren sitelerin kapatılmasına yönelik çabalarını sürdürüyor

Ekim ayı başında başlayan ve giderek yaygınlaşan Kudüs İntifadası’na destek veren sitelerin kapatılmasına yönelik çabalarını sürdüren işgal rejimi, şimdi de Filistin davasına gönül veren “Şebeket’u Filistin Li’l-Hıvar” sitesine yönelik kampanya başlattı.

Site yayınladığı açıklamada, işgal rejiminin siteyi çökertme girişimleri sonucunda siteye yüklenen birçok bilgi, belge ve resmin silindiğini belirtti.

Site yaptığı açıklamanın devamında, siteyi çökertseler de çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, Facebook sayfasının ziyaret edilerek desteklenmesini istedi.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook son zamanlarda Batı Yaka’da İslamî Direniş Hareketi Hamas’a yakın sitelerle, başlayan intifadaya destek veren birçok sayfayı gerekçe göstermeden kapatmıştı.

Sosyal paylaşım sitelerinin etkisini gören işgal rejimindeki dışişleri, ulaştırma ve bilişim bakanlıkları Facebook idaresine baskı uygulayarak Filistin direnişini destekleyen sayfaların kapatılmasını sağladı.

Ramallah, El-Halil, Nablus, Beytlahim, Kalkiliya, Selfit, Tubas, Cenin ve Kudüs’te onlarca sayfayı kapatan Facebook idaresi, Hamas’a yakın İslami Kitle Öğrenci Birliği’nin hesabını da kapattı. Sayfaları kapatmakla yetinmeyen Facebook idaresi, üyelerin hesaplarını da kapattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.