Siyonist Rejim Üst Düzey Yetkilisi: Hamas Güçlendi Biz İse Birçok Çıkmazla Karşı Karşıyayız

  • 02 Haziran 2018
  • 1.108 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim Üst Düzey Yetkilisi: Hamas Güçlendi Biz İse Birçok Çıkmazla Karşı Karşıyayız

Siyonist Rejim üst düzey yetkililerinden biri: “Hamas Hareketi güçlenmiştir ve İsrail savaşa yakın olunan mevcut koşullarda birçok çıkmazla karşıyadır.” açıklamasında bulundu.

İbranice haber kanalları İsrailli üst düzey bir yetkiliden naklettikleri haberde şu ifadelere yer verdiler: İsrail’in caydırıcı gücü istikrarlı ve aynı zamanda sınırlıdır; çünkü Gazze Şeridi’nde durum değişti.

İsrailli üst düzey bir yetkili geçtiğimiz gün askeri muhabirlere verdiği röportajda şu iddiada bulundu: Hamas baskı altındadır ve şuanda durum, hiçbir kazanım olmaksızın, ciddi bir hal aldı. Bizler her zamankinden daha çok savaşa yaklaştığımız bir noktadayız. Bizler bu durumda geleceğimizi kuracak kararlar almalıyız.

Siyonist yetkili daha sonra İsrail’in yakın zamanda Gazze Şeridi’ne yaptığı saldırıda Hamas’ın önemli bir askeri üssünün patlatıldığını iddia ederek sözlerini şöyle sürdürdü: Düşmanımız da güçlendi. Bizim bazı sorunlarımız var ve sonraki savaşlarda başarıya ulaşabilmemiz için gücümüzü artırıyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.