Siyonist Rejimde Avrupa Birliği’ne Tepki

  • 12 Kasım 2015
  • 806 kez görüntülendi.
Siyonist Rejimde Avrupa Birliği’ne Tepki

Siyonist çevreler, Avrupa Birliği’nin Yahudi yerleşkelerinde üretilen ürünlerin tanınması için özel bir etiketle etiketlenmesi kararını eleştirerek kararı “tehlikeli” olarak nitelendirdi.

İsrailli üst düzey bir yetkili, kararın “skandal” ve “İsrail’i açıkça boykot” olduğunu söyleyerek, söz konusu kararı alanları teröre destek olmakla suçladı.

İşgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu’nun ofisinden konuyla ilgili resmi açıklama beklenirken, Avrupa Birliği elçisi İsrail Dışişleri Bakanlığı’na çağrılarak kararla ilgili işgal rejiminin duyduğu rahatsızlık iletildi.

Avrupa Birliği’nin kararı birlik üyesi 28 ülkeyi bağlıyor. Avrupalı tüketicilerin aldatılmasını önlemek amacıyla alınan karar uyarınca Batı Yaka, Kudüs ve Golan’daki Yahudi yerleşkelerinde üretilen ürünler Avrupa ülkelerinde piyasaya sürülmeden önce “İsrail Yerleşkeleri” adıyla etiketlenecek.

İşgal rejimi savaş bakanı Moşe Yaalon, Avrupa Birliği’nin kararının teröre verilmiş bir ödül olduğunu söyledi.

Yaalon, işgal rejimiyle Avrupa Birliği arasında bir takım anlaşmazlıklar bulunduğunu fakat bu tür kararlarla anlaşmazlıkların giderilemeyeceğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.