Siyonist rejimin savaş uçakları Gazze’yi bombaladı

  • 25 Ekim 2018
  • 1.203 kez görüntülendi.
Siyonist rejimin savaş uçakları Gazze’yi bombaladı

İşgal güçleri Gazze Şeridi’nin güneyindeki Rafah’ın doğusunda Filistin direnişine ait bir gözetleme noktasına dün akşam saatlerinde hava saldırısı düzenledi.

Filistinli kaynaklar, Siyonist rejim savaş uçaklarının Gazze’nin kuzey ve güneyinde direniş güçlerine ait mevzilerini bombaladığını duyurdu.

İşgal güçleri Gazze Şeridi’nin güneyindeki Rafah’ın doğusunda Filistin direnişine ait bir gözetleme noktasına dün (24 Ekim Çarşamba) akşam saatlerinde hava saldırısı düzenledi. Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, işgal ordusuna ait bir insansız hava aracından Rafah’ın doğusundaki bir gözetleme noktasına birkaç dakika arayla iki füze atıldığını söyledi. İşgal ordusunun hava saldırısında ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi.

İşgal rejimi askerleri dün akşam Rafah’ın doğusunda bir grup Filistinli’ye ateş açarak, 8 Filistinli’yi yaraladı.

İşgal rejimi İHA’ları da dün öğle saatlerinden sonra Gazze’ye füze attı.
Filistin direnişi de bugün sabah Siyonistlerin saldırılarına karşılık olarak işgal altındaki Filistin’in güneyinde yer alan el-Galaf Siyonist yerleşkesine roketli saldırı düzenlendi.
Yerel kaynaklar, işgal altındaki Filistin’in güneyinde siren seslerinin yükseldiğini bildirdi.
İşgal güçleri son dönemde Gazze Şeridi ile 1948’de işgal edilen toprakları ayıran sınır bölgesine yakın gözetleme noktalarına yangın balonlar düştüğü gerekçesiyle bir dizi saldırı düzenledi.
İşgal ordusunun hava saldırıları, Filistinli gruplar liderlerinin, Gazze’de Mısır güvenlik heyetiyle uzlaşma, ateşkes ve Gazze Şeridi’ndeki insani durum gibi konuları görüştüğü saatlerde gerçekleşti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.