Siyonist Trump, federal devletin mal varlığını satışa çıkarıyor

  • 13 Åžubat 2018
  • 745 kez görüntülendi.
Siyonist Trump, federal devletin mal varlığını satışa çıkarıyor

ABD başkanı Donald Trump, kendi alt yapı planında ülkenin merkezinde yer alan üç hava alanından ikisinin satışa çıkarılmasını teklif etmiştir.

Associated Perss’in bildirdiğine göre bu plan uyarınca Washington’da yer alan rolad Reygan hava alanı ile Uluslararası Dols havaalanının satılabileceği belirtilmiştir.

Geçmişte kongreye sunulan benzer plan ve tasarılar Cumhuriyetçi ve Demokrat kanadının sert muhalefeti ile karşılaşmıştı..

Bu planda Trump ayrıca Washington’da iki iki ana caddenin de satışa çıkarılabileceğini bildirmiştir.

Trump’ın yeni bütçe teklifi, iç harcamaları gelecek iki yılda 300 milyar dolar yükseltecek harcama anlaşmasına imza atmasından birkaç gün sonrasına denk geldi. İki partinin uzlaştığı anlaşma, yeni savunma harcamaları için 165 milyar dolar, ordu dışı iç harcamalar için de 131 milyar dolar ayrılmasını içeriyordu.

Bütçe teklifi, Trump’ın seçim kampanyasından bu yana sözünü verdiği duvar inşası için iki yılda 18 milyar dolar ve gelecek 10 yılda eyalet, yerel ve özel sektör ortaklarıyla birlikte 1,5 trilyon dolarlık altyapı yatırımlarını teşvik etmek için 200 milyar dolarlık federal fonları içeriyor.

Plan ayrıca, gelecek iki yılda uyuşturucu bağımlılığla mücadele için 13 milyar dolarlık yeni ödenek talebinde bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.