Siyonist Uşağı Bahreyn Emiri’nden İran aleyhinde suçlamalar devam ediyor

  • 16 Kasım 2017
  • 1.122 kez görüntülendi.
Siyonist Uşağı Bahreyn Emiri’nden İran aleyhinde suçlamalar devam ediyor

Bahreyn Emiri’nin, kamuoyunu bu rejimin cinayetler ve baskılarından saptırmak amacıyla İran aleyhindeki suçlamaları devam ederken, Mename yönetimi dün İran’ın Bahreyn’de son yaşanan güvenlik aracına düzenlenen saldırıda rolünün olduğunu iddia etti.

Bahreyn Emiri, dün yayınladığı bildiride, bir polis subayının ölümü ve 9’unun yaralanmasına neden olan geçen ay polis otobüsüne düzenlenen bombalı saldırının İran’ın desteklediği gruplarca düzenlenmiş olduğunu iddia etti.

Bildiride, Bahreynli yetkililerin sözkonusu grubun üyelerinden birini tutukladığı bildirildi.

Bahreyn rejimi, hafta başında da İran’ı, Bahreyn’in petrol boru hattına düzenlenen  bombalı saldırıdan dolayı asılsız suçlamada bulunmuş ve İranlı yetkililer de bu suçlamaya  sert tepki göstermişlerdi.

İran dışişleri bakanlığı sözcüsü Behram Kasımi, Bahreyn yönetiminin İran aleyhindeki iddialarının asılsız ve yalan olduğunu bildirmiş ve ”Bahreynli yetkililerin tek bildikleri, her hadiseden sonra İran’ı suçlamaktır. Onların bu gibi suçlamaları  çocukçadır. Zira bu suçlamalar asılsız ve temelden yoksun,  kamuoyunu aldatmak amacıyladır’ dedi.

İran İslam Cumhuriyeti defalarca, bölge ülkelerini bedeli ağır ve faydasız olan yanlış siyasetlerini kenara koymaları ve  bölgenin gerçeklerini dikkate alarak her türlü taassuptan uzak bir şekilde siyaset izlemeye davet etmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.