Siyonist Vahşeti Gözler Önüne Seren Fotoğraf

  • 30 Aralık 2015
  • 876 kez görüntülendi.
Siyonist Vahşeti Gözler Önüne Seren Fotoğraf

Bugün (29 Aralık Salı) işgal altındaki Kudüs’te özgürleştirilmiş eski esirlerden olan 26 yaşındaki Mueyyed Mahluf’un evine baskın düzenleyen işgalci askerler, köpeklerini de vahşice bu gencin üzerine salarak kolunu ısırttılar. Siyonist saldırganlık gerçeğini bütün açıklığıyla gözler önüne seren bu vahşetin fotoğrafı da yayınlandı.

Filistin’deki insan hakları kuruluşlarından olan Ed-Damir (Vicdan) Esirlerin Savunulması ve İnsan Hakları Kurumu olayla ilgili bir açıklama yaparak bu uygulamanın işgalcilerin ilk kez başvurdukları bir uygulama olmadığına, Filistinlilerin evlerine düzenledikleri baskınlarda sıkça başvurdukları ve adeta bir yöntem haline getirdikleri bir uygulama olduğuna dikkat çekti.

Ed-Damir açıklamasında siyonist işgal güçlerinin Filistinlilerin evlerine yaptıkları baskınlarda köpeklerini çoğu zaman yanlarında bulundurdukları ve birçoklarında da insanların üzerine salarak onları ısırttıkları ifade edildi.

Açıklamada işgalcilerin bugün Mueyyed Mahluf’un Kudüs’ün kuzeyindeki Ummu’ş-Şerayit mahallesinde bulunan evine de baskın düzenledikleri ve bu kişinin sol kolunun köpekler tarafından ısırıldığı, bundan dolayı kolunda ciddi yaralar oluşması sebebiyle sağlık merkezinde tedavi altına alındığı dile getirildi.

Saldırıya uğrayan Mahluf da Ed-Damir Kurumu’na açıklamada bulundu ve evine 15 askerle baskın düzenlendiğini, bunların yanlarında bir de köpek getirdikleri ve köpeği üzerine saldırtarak sol kolunu vahşice çiğnettiklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.