Siyonist Yerleşimciler El-Halil’de Filistinlilere ve Evlerine Saldırdı ​

  • 11 Haziran 2018
  • 2.197 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimciler El-Halil’de Filistinlilere ve Evlerine Saldırdı ​

Onlarca Yahudi yerleşimci bu sabah (10 Haziran Pazar) El-Halil’in Eski Belde semtindeki Eş-Şuheda Caddesi’nde Filistinlilere saldırdı ve birçoğunu yaraladı.

Filistin tv muhabiri, Tel İrmide ve Beyt Hadasa’da ikamet eden onlarca Yahudi yerleşimcinin bu sabah erken saatlerde Eş-Şuheda Caddesi’nde Filistinlilerin evlerine saldırdığını söyledi.

Filistin tv muhabiri, Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilerin evlerine taş ve cam şişeler attıklarını, yoldan geçenlere saldırıp birçok kişiyi darp ettiklerini ve beş kişinin yaralandığını bildirdi.

Yahudi yerleşimci çetelerin saldırısına uğrayan evler arasında Ez-Zahide, Eş-Şerabati, Bayis ve Funun ailelerinin evlerinin de olduğu kaydedildi.

Filistin tv muhabiri, Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilerin evlerine ve yoldan geçen insanlara işgal güçlerinin himayesinde saldırdıklarını söyledi.

Yoldan geçen yaşlı bir Filistinlinin Yahudi yerleşimciler tarafından darp edilmesi sonucu yaralandığı ve üstünün başının kan olduğu, yere düşüp bayıldığı ifade edildi.

İşgal güçlerinin yaralıların hastaneye kaldırılmalarına izin vermediği belirtilirken, bölge sakinlerinin Filistin irtibat görevlisini arayarak yardım talep ettiği fakat taleplerine cevap verilmediği bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.