Siyonist Yerleşimciler Filistinli Ailenin Evine Saldırarak Aile Fertlerini Darp Etti

  • 18 Ekim 2018
  • 1.709 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimciler Filistinli Ailenin Evine Saldırarak Aile Fertlerini Darp Etti

Siyonist yerleşimcilerden oluşan bir grup, El-Halil’in Eski Belde semtinde Filistinli bir ailenin evine saldırarak aile fertlerini darp etti.

Filistin tv muhabirinin edindiği bilgiye göre, otomatik silahlar taşıyan yedi yerleşimci, İbrahim El-Halil Camii yakınlarındaki Es-Sevakine Mahallesi’nde bir eve baskın düzenledi.

Yahudi yerleşimcilerin baskın düzenlediği evin 64 yaşındaki Halil Saad En-Netişe’ye ait olduğu ve evde kendisiyle birlikte yedi kişilik ailesinin yaşadığı belirtildi.

Yahudi yerleşimcilerin aile fertlerini zorla evden çıkarmak istediği ve evdeki bazı eşyaları dışarıya attığı, ev sahibi ve eşiyle çocuklarının bağrışlarının, Yahudi yerleşimcilerle kavgaya girmelerinin ev sakinlerinin Yahudi yerleşimciler tarafından evden kovulmasına engel olduğu kaydedildi.

Filistin tv muhabiri, ev sakinlerinin Yahudi yerleşimcilere mutfak aletleriyle ve sopalarla karşı koyduğunu söyledi.

Filistin tv muhabiri, Yahudi yerleşimcilerin ev sahibinin 17 yaşındaki oğlu Saad En-Netişe’yi yaraladıklarını ve Filistinli gencin kentin güneyindeki Muhammed Ali El-Muhtesib Hastanesi’ne kaldırıldığını, yarasının hafif olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.