Siyonist Yerleşmciler El-Halil’de Filistinli Gençlere Saldırdı ​

  • 14 Mayıs 2018
  • 1.802 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşmciler El-Halil’de Filistinli Gençlere Saldırdı ​

Batı Yaka’nın El-Halil kentinde Yahudi yerleşimcilerin bugün (13 Mayıs Pazar) Yahudi Yerleşimiyle Mücadele Platformu üyesi Filistinli bir grup gence saldırdığı ifade edildi.

Filistin tv muhabirinin bildirdiğine göre, fanatik Yahudi yerleşimcilerden oluşan gruplar, Tel Er-Remide bölgesini ve civarındaki mezarlığı temizleyen Filistinli gençlere saldırdı.

Yahudi yerleşimcilerin saldırdığı Filistinli gençlerin Yahudi Yerleşimiyle Mücadele Platformu’nun daveti üzerine bölgede bulundukları, Tel Er-Remide bölgesinde ve mezarlıkta onarım ve temizlik çalışması yaptıkları belirtildi.

İşgal ordusunun himayesinde hareket eden Yahudi yerleşimcilerin Filistinli gençlere saldırıp çalışmalarını engellediği ve aletlerine el koyduğu kaydedildi.

Yahudi Yerleşimiyle Mücadele Platformu üyesi aktivist İsa Amr, “Bu etkinliği Yahudi yerleşimcilerden eziyet gören Tel Er-Remide bölgesi halkına destek için düzenledik” dedi.

Amr, Yahudi yerleşimcilerin bölgeyi tümüyle Yahudileştirmek ve Filistinlileri Tel Er-Remide’den kovmak istediklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.