Siyonistlere ait bir araç El-Halil’de İbrahim El-Halil Camii yakınlarında dururken keskin nişancı ateşine maruz kaldı

  • 25 Kasım 2015
  • 772 kez görüntülendi.
Siyonistlere ait bir araç El-Halil’de İbrahim El-Halil Camii yakınlarında dururken keskin nişancı ateşine maruz kaldı

Siyonist işgal rejimi medyası, Yahudi yerleşimcilere ait bir aracın El-Halil kentindeki İbrahim El-Halil Camii yakınlarında dururken keskin nişancı ateşine maruz kaldığını bildirdi. Saldırıda Yahudi yerleşimcilerden ölen veya yaralanan olmadığı ifade edildi.

İşgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesi, bu sabah (25 Kasım Çarşamba) konuyla ilgili verdiği haberde, İbrahim El-Halil Camii yakınlarında duran İsraillilere ait araca keskin nişancı ateşi açıldığını bildirdi.

Haberde, saldırı sonucu işgalcilere ait araçta hafif maddi hasar meydana geldiği ve ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

İşgal rejiminden yayın yapan 0404 haber sitesi de Yahudi yerleşimcilere ait bir araca bu sabah ateş açıldığını ve ölen ya da yaralanan olmadığını yazdı.

El-Halil kentinde Filistinli direnişçiler daha önce birçok kez işgal askerlerini ve Yahudi yerleşimcileri hedef alan keskin nişancı eylemi gerçekleştirmişti.

İşgalcilerden yaralananların olduğu söz konusu eylemleri kimin gerçekleştirdiği bilinmezken, keskin nişancının işgalciler arasında korku salmaya devam ettiği kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.