Siyonistlerin Azgınlığına Ancak Silahlı Direnişle Karşılık Verilir

  • 19 Mayıs 2015
  • 736 kez görüntülendi.
Siyonistlerin Azgınlığına Ancak Silahlı Direnişle Karşılık Verilir

Halk Komiteleri, işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu’nun Kudüs’ün işgal rejimi egemenliğinde kalacağı yönündeki açıklamalarının Siyonistlerin azgınlığını ve baltacılığını yansıttığını ve buna ancak silahlı direnişle karşı konulabileceğini söyledi.

Kudüs’ün Müslümanlara ait olduğunu ve işgal rejiminin yok olacağını ifade eden Halk Komiteleri, bugün (19 Mayıs Salı) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Kudüs’ün bölünemeyeceğini, işgal rejiminin tarihe ve coğrafyaya aykırı bir şekilde yaşadığını belirtti.

İşgalci düşmana karşı zafer saatinin yaklaştığını, Filistin halkının ısrarı ve direnişi sayesinde işgalcilerin tüm planlarının başarısız olacağını kaydeden Halk Komiteleri, Netanyahu’nun ve Siyonist hahamların rüyalarının gerçekleşmeyeceğini ve işgalcilere Filistin’de yer olmadığını söyledi.

Netanyahu’nun açıklamalarının siyasi çözüm görüşmelerinden tamamen vazgeçtiği anlamına geldiğini ve yayılmacı politikalarını deşifre ettiğini bildiren Halk Komiteleri, Siyonistlerin daima oyalama ve vakit kazanma taktiği izlediğini kaydetti.

Halk Komiteleri, Netanyahu’nun açıklamalarına karşı direniş seçeneğine sarılarak Filistin’in her yanında direnişi etkinleştirme çağrısında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.