Suriye Genelkurmay Başkanı, Cumhurbaşkanı Beşşar Esad’ın Talimatıyla Halep ve Rakka’da İncelemelerde Bulundu

  • 21 Haziran 2016
  • 983 kez görüntülendi.
Suriye Genelkurmay Başkanı, Cumhurbaşkanı Beşşar Esad’ın Talimatıyla Halep ve Rakka’da İncelemelerde Bulundu

Suriye Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanı Orgeneral Beşşar el Esad’ın talimatları doğrultusunda Genelkurmay Başkanı Korgeneral Ali Abdullah Eyüp Halep ve kırsalının yanı sıra Rakka kırsalının batısı Esriya – Tabaka ekseninde çokuluslu tekfirci teröre karşı Suriye ve halkını savunan ordu birliklerini ve askeri mevkilere saha gezilerinde bulundu.

Genel komutanlıkta üst düzey subay ve generallerin eşliğinde gerçekleştirdiği saha incelemelerinde Korgeneral Eyüp; ordu birliklerinin görevlerini en iyi şekilde icra etmeleri hazırlıklarını ve durumlarını inceledi. Kahraman askerler ve saha komutanlarıyla da bir araya gelen Genelkurmay Başkanı; operasyonların seyri hakkında durum ve vaziyetleri hakkında bilgi alması ardında gerekli yönlendirmelerde bulundu. Saha komutanlarından operasyonların seyri hakkında ayrıntılı bilgi alan Genelkurmay Başkanı Eyüp; bu operasyonların geliştirilmesi amacıyla hazırlanan planlar hakkında da bilgi aldı.

Genelkurmay Başkanı Korgeneral Eyüp; Cumhurbaşkanı el Esad’ın ordu birliklerimizin teröre karşı kahramanca savaşı ve sağladıkları başarılardan memnuniyetini ifade ederken, kendisinin iyi dileklerini vatan koruyucularımıza aktardı. Suriye halkının ordu birliklerimizden büyük bir gurur duyduğuna dikkat çeken Korgeneral Eyüp; Suriye’nin egemenlik ve bağımsızlığının korunmasıyla birlikte zayıflatılmasını hedef alan dış planlara karşı ordu birliklerimizin rolüne vurgu yaptı.

Suriye ve halkının güvenliğini kahramanca savunan ordu birliklerinin terör ve dış planlara karşı savaşta sahip oldukları yüksek psikoloji ve kararlılığın takdire şayan olduğunu ifade eden Eyüp; bu azim ve kararlılık karşısında terör örgütleri ve işverenlerinin planlarının başarısızlıktan başka şansı olmadığına dikkat çekti.

Bu evrensel savaşın sonunda şanlı bir mücadele veren Suriye ve ordusunun onur verici bir zafer kazanmasının kaçınılmaz olduğunu belirten Genelkurmay Başkanı Eyüp; vatan topraklarının istisnasız her karışının kahraman ordumuzun başarılarıyla terörden temizlenip egemenliğini korunacağını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.