Suriye Hava Savunma Sistemleri Siyonist Rejim Tarafından Fırlatılan 35 Füzeden 30’nu İmha Etti:

  • 21 Ocak 2019
  • 1.505 kez görüntülendi.
Suriye Hava Savunma Sistemleri Siyonist Rejim Tarafından Fırlatılan 35 Füzeden 30’nu İmha Etti:

Suriye medyası, terör rejimi İsrail savaş uçaklarının bu sabah Şam’a saldırdığını ama Suriye Hava Savunma Sistemleri’nin İsrail saldırısına karşı koyarak düşman füzelerin çoğunu düşürmeyi başardığını bildirdi.

Suriyeli bir askeri kaynak ise, 21 Ocak 2019 tarihin saat 01:10’da düşman İsrail’in kara ve havadan yönlendirilmiş füzelerle art arda dalgalar kanalıyla yoğun bir saldırı düzenlemesinin ardından hava savunma sistemlerinizin bu saldırıya hemen karşılık verdiğini, çoğu füzeleri hedefine varmadan da imha ettiğini ve hava savunma sistemlerinin saldırılara kahramanca karşı koymaya devam ettiğini belirtti.

SANA muhabiri daha önce de, Suriye hava savunma sistemlerinin Lübnan toprakları üzerinden Suriye topraklarına yönelik düşman saldırıya karşı koyarak bazı hedefleri düşürdüğünü söylemişti.

Muhabir, ırkçı İsrail saldırısının Lübnan toprakları üzerinden, İsbaa el Celil ve Tabarayya Gölü üzerinden ellerinde bulunan muhtelif silahlarla düzenlediğini, hava savunma sistemlerinin bu düşman füzelerin çoğuna imha etmeyi başardığına dikkat çekti.

Muhabir ayrıca, Hava savunma sistemlerimizin düşman İsrail uçaklarının Suriye topraklarına yönelik fırlattığı düşman onlarca hedefi düşürdüğünü vurguladı.

Siyonist İsrail geçen pazar günü de Şam’a füze saldırısı düzenlemiş ve Suriye hava savunma sistemleri füzelerin çoğunu havada imha etmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.