Suriye Ordusu Dera Ve Kunaytra Kırsallarında İlerliyor

  • 26 Temmuz 2018
  • 1.368 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Dera Ve Kunaytra Kırsallarında İlerliyor

Dera ve Kunaytra kırsallarında yabancı rejimlerin destek ve talimatlarıyla hareket eden teröre karşı operasyonlarını sürdüren ordu birliklerinin bu kiralık teröristleri ağır kayıplara uğratmaları ardından 14 belde ve köyü kurtarıp ahalinin güvenliğini temin etti.

Askeri kaynak Dera kırsalının kuzeybatısı ve Kunaytra kırsalının da güneydoğusunda IŞİD’e karşı nitelikli operasyonlarda bulunan ordu birliklerinin Bassala, Ayn Kadi, Makraz, Sayda el Golan, Han Sayda, Hanut, Ebu harteyn, Ayn Zeker, Lobid, Sed el Maakraz, Batı Bekkar, Madeli, Ebu Mindara ve Rezaniyet Sayda belde ve köylerini teröristlerden kurtarıp halkın can ve mal güvenliğini temin ettiklerini ifade etti.

Operasyonlarda ralarında bariz azılı elebaşların bulunduğu yüksek sayıda teröristin öldürüldüğünü belirten askeri kaynak, aynı zamanda muhtelif tür büyük miktarda silahın da ele geçirildiğine dikkat çekti.

Askeri kaynak söz konusu beldelerde vatandaşların Suriye ordu birlikleri ile teröristlere karşı tam bir işbirliği sergilediklerini ifade ederken, teröristlerin özel ve kamu mülklere yerleştirdikleri bomba düzeneklerini etkisizleştirme amaçlı arama tarama operasyonlarının devam ettiğini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.