Suriyeli milletvekili: Suudi rejimi Esad’dan ayrılmamız için para teklifinde bulundu

  • 30 Ocak 2017
  • 953 kez görüntülendi.
Suriyeli milletvekili: Suudi rejimi Esad’dan ayrılmamız için para teklifinde bulundu
Suriyeli milletvekili Muhammed Cesim an-Nadir, Suudi Arabistan’ın Esad’dan ayrılmaları ve Suriye hükümetine karşı çıkmaları için kendilerine para teklifinde bulunduğunu iddia etti.

FHA- Suriyeli milletvekili Muhammed Cesim an-Nadir, Suudi Arabistan’ın Esad’dan ayrılmaları ve Suriye hükümetine karşı çıkmaları için kendilerine para teklifinde bulunduğunu iddia etti. ABD-İsrail tarafından adeta köle haline getirilen ve bölgede bu iki şeytanın projelerinin uygulayıcısı olan Suudi kabile yönetiminin, diğer ülkelere de aynı şekilde baktığı ve yeri geldiğinde diğer Müslüman ülkelerin yetkililerine aynı ahlaksız tavrı sergilemekten çekinmeyeceği bildiriliyor.

  Nadir, teklifin Suriye’nin Riyad Büyükelçisi Mehdi Dahalalla’nın evinde yapıldığını belirtti. Suudi yetkililerin ‘evlerle ve parayla’ Suriyeli siyasetçileri ‘provoke etmeye’ çalıştığını ifade eden milletvekili, şöyle devam etti:

“Mevcut pozisyonumuzu değiştirmemiz halinde bize açık çek teklif ettiler. Ancak insan kendi ülkesinden ve halkından vazgeçemez. Bizler Suriye’nin, topraklarımızın ve cesur ordumuzun yanındayız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.