Suriyeli Sözde Muhalif Lider En Samimi Duygularla Netenyahu’nun Zaferini Kutladı.

  • 22 Mart 2015
  • 1.079 kez görüntülendi.
Suriyeli Sözde Muhalif Lider En Samimi Duygularla Netenyahu’nun Zaferini Kutladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan İsrail seçimlerinde Binyamin Netanyahu’nun partisi sağcı siyonist Likud seçimlerin galibi olmuştu. Bunun hemen ardından Suriyeli muhaliflerden tebrik mesajları gelmeye başladı.

The Jaruselam Post’da yer alan habere göre ;Ünlü Suriyeli muhalif Musa el-Nabhan Likud milletvekili Mendi Safadi’ye yazdığı mektupta, Likud’u tebrik ederken, İsrail hükümetinin “Suriye halkına gerekli desteği vermeyi sürdürmesi” temennisinde bulundu. Ayrıca İsrail’i mevcut desteğinden ötürü de övdü.

Muhalif Lider Musa Al Nabhan, Suriyelilerin samimi ve sıcak duygularla İsrail halkının seçtiği büyük lider Netenyahu’yu tebrik ettiklerini ifade etti.Sıcak ve içten duygularını Netenyahu’ya ifade ettiğini ısrarla belirten Nabhan’ın bu tavrının Türkiye’de nasıl yankı bulacağı merak konusu…

Safadi, geçtiğimiz haftalarda Suriyeli muhalefet liderleriyle buluşmuş ve Suriye’nin geleceğine dair görüşmeler yapmıştı. Özgür Suriye Ordusu’na Suriye’nin her yerinde destek verilmesi gerektiğini de savunmuştu. Türkiye ise Mendi Safadi’yi Adnan Oktar ile yaptığı sohbetlerden tanıyor.

      rasthaber

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.