Suriye’nin Cefar ve Hafiye Beldeleri Teröristlerin İşgalinden Kurtarıldı

  • 29 Ocak 2018
  • 877 kez görüntülendi.
Suriye’nin Cefar ve Hafiye Beldeleri Teröristlerin İşgalinden Kurtarıldı

Nusra Cephesi ve müttefikleri diğer terör örgütlere karşı operasyonlarında bugün yeni başarılara imza atan Suriye ordu birlikleri yüksek sayıda teröristin öldürmeleri ardından kontrolleri altındaki alanları genişletti.

Askeri bir kaynak müttefik ve destekçi güçlerle işbirliği içinde İdlib İlini güneydoğu kırsalında ilerleyen ordu birliklerinin Nusra Cephesi ve müttefikleri terör örgütlerle oldukça şiddetli çatışmalara girdiklerini belirtti.

Kaynak aralarında yabancı ve saha komutanlarının bulunduğu onlarca teröristin öldürülmeleri ardından Cefar ve Hafiye beldelerinin yanı sıra Dahrat el Hafiye Tepesini kurtardıklarını aktardı. Ordu birliklerimizin teröristlerin ön savunma hatlarını kırıp dağıtmaları ardından teröristlerin saflarında ciddi çöküşler yaşandığını kaydeden kaynak; birçok teröristin silahlarını ve arkadaşlarının cesetlerini yerlerde bırakarak kaçtıklarını söyledi.

Askeri kaynak vatan koruyucularımızın Abu el Zuhur Beldesine de kara operasyonu gerçekleştirdiklerini belirtirken, şiddetli çatışmalarda radikal çetelerin beşeri ve ekipman açısından büyük kayıplara uğratıldıklarına dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.