Suriye’nin Der’a kentinin batısında terörist grupları içinde çatışma çıktı

  • 30 Mayıs 2018
  • 1.170 kez görüntülendi.
Suriye’nin Der’a kentinin batısında terörist grupları içinde çatışma çıktı

Suriye’de haber kaynakları, Suriye’nin güneybatısında yeralan Der’a kentinin batısında terörist grupları içinde çatışma çıktığını bildirdiler.

Mehr haber ajansına göre, Lübnan el’Menar tv. kanalı verdiği haberde, IŞİD ve sözde Özgür Suriye Ordusu teröristleri arasında çıkan çatışmada çok sayıda teröristin öldüğü ve yaralandığı anlaşılıyor.

Suriye’de teröristlerin direniş güçleri ve Suriye ordusu karşısında yenilgileri ve ağır kayıp vermelerinin ardından teröristlerin kendi aralarında ihtilaflar ve çatışmalar da artmış bulunuyor.

Bu arada Suriye’den alınan bir başkana habere göre de, Haseke kentinde bir bombanın patlaması sonucu ölen ve yaralananların olduğu bildirilirken şu ana kadar konuyla ilgili ayrıntılı haber verilmedi.

Diğer yandan Suriye kaynakları, Suriye ordusunun, Hums kentinin kuzeyindeki ilçeleri ve köyleri teröristlerden temizle operasyonlarının devam ettiği ve ayrıca bu bölgede teröristlerden arındırılmış bölgelere halkın evlerine dönmeleri için gerekli ortamı hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüğü bildiriliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.