Suud hanedanı çocuk katili

  • 14 Eylül 2018
  • 1.524 kez görüntülendi.
Suud hanedanı çocuk katili

Suud ailesi çocuk katili” sloganlarıyla protesto edilen Suudi Arabistan Prensi Ahmed bin Abdulaziz’in protestoculara söyledikleri Suudi Arabistan’da gündem oldu. Konuya dair çarpıcı iddialarda bulunuldu.

Suudi Arabistan Prensi Ahmed bin Abdulaziz’in İngiltere’de maruz kaldığı protesto ve protestoculara hitaben sarfettiği sözler Riyad’daki Kraliyet Sarayı’nda gündem oldu.

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Velihat Prens Muhammed bin Selman’a takındığı muhalif tavırla bilinen ve İngiltere’de olan Ahmed bin Abdulaziz’in yaşadığı olay dünya kamuoyuna da yansımıştı.

Suudi Arabistan Prensi Ahmed bin Abdulaziz, İngiltere’de “Suud ailesi çocuk katili” sloganlarıyla protesto edilmiş Ahmed bin Abdulaziz ise kendisini protesto edenlere tepki göstererek açıklama yapmıştı.

Suudi Arabistan’ın Yemen’e yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarında çok sayıda çocuğun ölmesinin ardından İngiltere’de halk tarafından protesto edilen Ahmed bin Abdülaziz protestoculara hitaben, ”Tek sorumlu olan Kral Selman ve oğlu Muhammed” ifadelerini kullanmıştı.

SUUDİ ARABİSTAN’DA GÜNDEM AHMED BİN ABDULAZİZ

Suudi Arabistan Prensi Ahmed bin Abdulaziz’in protestoculara hitaben sarfettiği sözler Suudi Arabistan Kraliyet Sarayı’nda da gündem olurken konuya ilişkin olarak Suudi Arabistan’ın fenomen sosyal medya hesaplarından olan ve Suudi Kraliyet ailesine mensup olduğu iddia edilen ‘Müctehid’ çarpıcı iddialarda bulundu.

Söz konusu iddialara göre Ahmed bin Abdulaziz’in protestoculara yönelik sözleri Suudi Kraliyet Sarayı’nda ciddi manada rahatsızlığa sebep oldu. Öte yandan yine iddialara göre Suudi hanedanı mensubu iki prens de Ahmed bin Abdulaziz’e destek verdi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.