Taklit mercilerinden Kudüs Günü için çağrı

  • 07 Haziran 2018
  • 1.284 kez görüntülendi.
Taklit mercilerinden Kudüs Günü için çağrı

Büyük taklit mercileri, dünya genelindeki Müslümanların sahte ve çocuk katili Siyonist rejime karşı Filistin halkının zafer kazanması için Filistinlilerin ülküsüne sahip çıkmalarının bir zaruret olduğuna vurgu yaptılar.

İRNA’nın haberine göre, taklit mercilerinden Ayetullah Abdullah Cevadi Amuli, Ayetullah Naser Mekarem Şirazi, Ayetullah Nuri Hemedani, Ayetullah Cafer Sübhani ve Ayetullah Seyyid Muhammed Ali Alevi Gurgani ayrı ayrı açıklamalar yaparak, Müslümanları Dünya Kudüs Günü yürüyüşüne yoğun şekilde katılmaya çağırdılar.

Taklit mercileri İslami İran’ın devrimci halkı başta olmak üzere tüm Müslüman milletlerden geçen yıllara oranla daha görkemli ve coşkulu biçimde Dünya Kudüs Günü yürüyüşüne katılmalarını istediler.

Taklit mercileri ayrıca, Siyonist rejim İsrail’in 70 senedir Müslümanlar’ın ilk kıblesini işgal altında tutan bir kanser tümörü olduğuna vurgu yaptılar.

İran İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanlığı, Devrim Muhafızları, Ordu, İstihbarat Bakanlığı, Hükümet Sözcülüğü, İslami Tebliği Kurulu başta olmak üzere muhtelif teşkilatlar ve yetkililer de ayrı ayrı açıklamalar yaparak, İran halkını yarın ülke genelinde düzenlenecek Dünya Kudüs Günü yürüyüşüne yoğun ve görkemli şekilde katılmaya davet ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.