Tekfirci gruplar, İslam dinine karşı konulması yönünde bir komplo!

  • 19 Ağustos 2015
  • 760 kez görüntülendi.
Tekfirci gruplar, İslam dinine karşı konulması yönünde bir komplo!

İran İslam Cumhuriyeti Hükümeti Sözcüsü, İslam dünyası içinde terör ve tekfirci grupların oluşturulmasının İslam düşmanlarınca İslam dinine karşı konulması yönünde hazırlanmış bir plan olduğunu bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre dün akşam Dünya Ehlibeyt Kurultayı 6. genel oturumunda konuşan İran İslam Cumhuriyeti Hükümeti Sözcüsü Muhammed Bakır Nobaht, bugün İslam aleminin genel bir sorunla yüzyüze olduğunu bildirerek, bu sorunun öz Muhammedi İslam’a karşı mukabele edilmesi yönünde bir komplo olduğunu ve bu vesileyle İslam adının karalanmak istendiğini söyledi.

Nobaht, bugün dünyanın İslami öğretilere büyük ilgi duymakta olduğunu hatırlatarak İslam düşmanlarının dikkatlerin gerçek İslam’dan dağıtılması amacıyla İslam adına şiddet ve cinayete dayalı örgütler oluşturmak vasıtasıyla İslam’ı karalamaya çalıştığını ve tekfiri örgütlerin bugün bunun açık örneği olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz Cumartesi Tahran’da başlayan Dünya Ehlibeyt Kurultayı 6. genel oturumu dün bir bildiri yayınlayarak çalışmasına son verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.