Tekfirci teröristler Halep’i kana buladı: 50 ölü ve yaralı

  • 10 Eylül 2016
  • 840 kez görüntülendi.
Tekfirci teröristler Halep’i kana buladı: 50 ölü ve yaralı

Teröristlerin Suriye’de cinayetleri devam ederken alınan haberlere göre, Halep’in Selahaddin bölgesinde silahlı teröristlerin saldırısında en az 10 kişi öldü ve 40 kişi de yaralandı.

İRİB muhabirinin Raşatoday’a dayanarak verdiği habere göre, dün  teröristlerin Halep’in Selahaddin bölgesine düzenledikleri füze saldırısında sivil halktan en az 10 kişi ölürken 40 kişi de yaralandı.

Diğer taraftan Halep’in güneyinde teröristlerin  bir çok stratejik bölgeden geri püskürtüldüğü bildirildi.

Bu arada Şam Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak SANA’ya açıklamasında Doğu Ğuta’da Suudi Suudi  rejimine bağlı faaliyet gösteren radikal teröristlerden ‘İslam Ordusu’ adlı çetelerin dün öğleden sonra başkentin sivil yerleşim alanlarından Mezze Semtini 2 füzeyle hedef aldıklarını belirtti.
Kaynak çatışmaları durdurma anlaşmasına yeni bir ihlal niteliğinde sayılan gaddar saldırılarda 4 vatandaşın yaralandığını, ev, işyerleri ve araçlarda maddi hasarın oluştuğunu kaydetti.
Deyrezzor’da SANA muhabiri ise; IŞİD’li terör grupların Deyrezzor Kentinin Cura ve Kusur semtlerini 25 füzeyle hedef almaları sonucunda 3 vatandaşın öldüğünü, aralarında çocuk ve kadınların bulunduğu 5 vatandaşın yaralı düştüğünü ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.