Tekfirci Teröristler Homs ve Şam Kırsalını Füzelerle Vurdu

  • 19 Şubat 2018
  • 901 kez görüntülendi.
Tekfirci Teröristler Homs ve Şam Kırsalını Füzelerle Vurdu

Homs İl Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak il kırsalının Huvla Bölgesinde bulunan ve kimi devletlerin teröre desteklerini örtbas etmek amacıyla ılımlı muhalifler adını verdikleri terör örgütlerin Ayn el Dananir Beldesine füzelerle saldırdıklarını belirtti. Kaynak terör saldırılarında bir kadının yaralandığını vatandaşların evlerinde de maddi hasar oluştuğunu ifade etti.

Teröristlerin Ekrad el Dasiniye ve Kfernan beldelerine de yine füzelerle saldırdıklarını kaydeden kaynak; burada da özel ve kamu mülklerde maddi hasar oluştuğunu sözlerine ekledi.

Kaynak Suriye ordu birliklerinin füzelerin fırlatıldığı terör mevkilerini tespit ederek saldırgan teröristleri füze rampaları ile birlikte imha ettiklerini söyledi.

Şam Çevre Kent İl Emniyet Müdürlüğünde yetkili bir kaynak Doğu Ğuta’da bulunan teröristlerin bugün gerilimi azaltma bölgeleri anlaşmalarına yeni ihlallerinde Haresta Bölgesinde Esad Banliyösünü füzelerle hedef almaya devam ettiklerini belirtti.

Kaynak gaddar terör saldırılarında vatandaşların evleri ve diğer mülklerinde ciddi maddi hasarların meydana geldiğine dikkat çekerken, herhangi bir beşeri isabetin kaydedilmediğini söyledi.

Suriye Ordu birliklerinin Doğu Ğuta’da füzelerin fırlatıldığı terör mevkilerini tespit ettiklerini ifade eden yetkili kaynak; uygun silahlarla dakik bir şekilde içinde bulunan teröristler ve füze rampaları ile birlikte imha ettiklerini aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.