Tekfirci Teröristler Şam ve Dera Kırsalını Füzelerle Vurdu

  • 12 Åžubat 2018
  • 970 kez görüntülendi.
Tekfirci Teröristler Şam ve Dera Kırsalını Füzelerle Vurdu

Şam İl Emniyet Müdürlüğünde yetkili bir kaynak; Doğu Ğuta’da bulunan teröristlerin bugün başkent Şam ve civarına füze saldırılarını sürdürdüklerini aktardı. Teröristlerin başkentin güneyinde poliklinik merkezine füzeyle saldırdıklarını belirten kaynak, merkez civarında düşen füzede beşeri isabetlerin olmadığını, sadece maddi hasarın meydana geldiğini kaydetti.

ÅžAM KIRSALI:

Şam Çevre Kent İl Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak ise yine Doğu Ğuta’da bulunan teröristlerin fırlattıkları füzelerin Adra Bölgesinde İbn Sina Hastanesi civarında aktarırken, ciddi maddi hasara yol açtıklarını ifade etti.

Diğer yandan askeri bir kaynak ordu birliklerinin Şam ve civarında sivil yerleşim alanlarını füzelerle hedef alan teröristlerin Doğu Ğuta’daki mevkilerini tespit etmeleri ardından bu mevkileri nitelikli bir şekilde imha ettiklerini belirtti.

DERA:

Diğer yandan Dera İl Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak Dera Beled’in bir kısım bölgelerinde konumlanan teröristlerin Dera Kentinin bir dizi semtine füzelerle saldırdıklarını aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.