Tel Aviv’de Netanyahu Protesto Edildi

  • 24 Nisan 2018
  • 959 kez görüntülendi.
Tel Aviv’de Netanyahu Protesto Edildi

Tel Aviv halkından bir grub, “Yahudi Terörizm’ini protesto etmek amacıyla siyonist rejim başbakanı Netanyahu’nun ikametgahı önünde eylem düzenlediler.

Filistin Enformasyon Merkezinin bildirdiğine göre İsrail işçi partisi üyesi Amir Peretz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Tel Aviv halkından bir grubun, Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik terörist girişimleri karşısındaki sessizliği ve yanlış siyasetlerini protesto etmek için gösteri düzenlediğini bildirdi.

Son günlerde Yahudi yerleşimcilerin Filistinli müslümanlar aleyhindeki barbarca saldırılarının arttığına dikkat çeken Amir Peretz,Yahudi yerleşimcilerin İsrailli askerler aleyhindeki saldırılarında da artış olduğunu söyledi.

Onlarca Yahudi yerleşimci 22 Nisan Pazar günü sabahın ilk saatlerinde işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemiş ve batı yakanın diğer yerlerinde de benzer saldırılarda bulunmuşlardır.

Daha önce de Tel Aviv’de binlerce kişi Benyamin Netanyahu’nun yolsuzluklarını protesto etmek için muhtelif eylem ve gösteriler düzenlemişlerdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.