Teröristler İsrail’de tedavi olduklarını itiraf ettiler

  • 07 Ağustos 2016
  • 754 kez görüntülendi.
Teröristler İsrail’de tedavi olduklarını itiraf ettiler

Teröristler kendi yaralılarını İsrail hastanelerinde tedavi ettiklerini itiraf ettiler.

El-Alem televizyonunun bildirdiğine göre Suriyeli silahlı muhalifler grubunun doktor sorumlusu Cemal es-Siyasne, Ürdün yönetiminin 40 gündür kendi sınırlarının yaralılar üzerine kapattığını ve bunun neticesinde onlardan bazılarının hayatlarını kaybettiklerini iddia etti.

Yaralı muhaliflerin tedavi için işgal altındaki Filistin topraklarında İsrail hastanelerine gittiklerini belirten Cemal es-Siyasne, bu kişilerin İsrail’de tedavilerinin tamamlanması ardından tekrar Suriye’ye dönerek çatışmalara katılacaklarını bildirdi.

Siyonist İsrail rejimi Suriye içindeki kendi casusları vasıtasıyla Beşar Esad yönetimine karşı silahlı terör eylemlerine katılan yaralı kişilerin tedavisi için Kunaytara sınır geçidini kullanarak işgal altındaki topraklarda kendi hastanelerine getirtmekte ve onlara tedavi imkanlarının yanı sıra gerekli yeni talimatlar vererek tekrar Suriye’ye göndermektedir.

Siyonist rejim başbakanı Netanyahu ve diğer bir çok yetkilisi şimdiye kadar defalarca bu yaralıları yakında ziyaret etmişlerdir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.