Tuğgeneral Haydari: Hiçbir tehlike İran’ı tehdit etmiyor

  • 17 Eylül 2018
  • 1.591 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Haydari: Hiçbir tehlike İran’ı tehdit etmiyor

İran İslam cumhuriyeti ordusu kara kuvvetleri komutanı Tuğgeneral Kiyumers Haydari, hiçbir tehlikenin İran’ı tehdit etmediği ve herhangi bir savaşın söz konusu olmadığını söyledi.

Bugün Pazar İran’ın Hemedan kentinde muhabirlere yaptığı açıklamada, kutsal savunma dönemi şehitlerinin İran’ın şimdiki huzur ve istikrarındaki önemli rolü ve konumuna değinen Tuğgeneral Haydari, “herhangi bir ülkenin İran’a yönelik tehdidi söz konusu olmamasına rağmen, hazırlık seviyemizi korumaktan gafil olmamalıyız ve başkumandan Ayetullah Hamanei’nin de buyurduğu gibi sürekli kendimizi cephede gibi hissetmeliyiz”diye kaydetti.

İran’ın gücü ve caydırıcı yeteneğine değinen Tuğgeneral Haydari, “İran düşmanları bugün askeri olmayan hilelere başvuruyorlar, bu ise İran silahlı kuvvetlerinin varlığı ve dik duruşunun göstergesidir”ifadesini kullandı.

Tuğgeneral Haydari açıklamasının devamında İran silahlı kuvvetlerinin tüm askeri teçhizatlarının yerli ürünler olduğunu kaydederek, İran İslam cumhuriyetinin yabancılara dayanmadığını sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.