Tuğgeneral İsmaili: İran, askeri savunma açısından son derece iyi bir konuma sahip

  • 04 Ocak 2017
  • 1.126 kez görüntülendi.
Tuğgeneral İsmaili: İran, askeri savunma açısından son derece iyi bir konuma sahip

İran ordusu Hatem’ül Enbiya (S) karargahı komutanı Ferzad İsmaili, düşmanların muhtemel tehditleri ve kışkırtmalarına karşı mücadeleye vurgu yaptı.

Tuğgeneral İsmaili, dün Tahran’da bir grup basın mensubuna yaptığı açıklamada, İran ordusunun yerli bilim adamlarına dayalı olduğunu belirterek, İran’ın bu şekilde düşmanların muhtemel tehditlerine karşılık gösterebileceğini belirterek İran’ın askeri savunma açısından son derece iyi bir konuma sahip olduğunu söyledi.

Tuğgeneral İsmaili, İran’ın radar sistemleri, füze ve dinleme sistemlerinin tamamının Hatem’ül Enbiya (S) karargahı araştırmacıları ve bilim adamlarının elinde olduğunu ve bu konularda kesinlikle dışa bağımlı olmadıklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. haktan dedi ki:

    Nedense sputnik dahil hiçbir yerde dünyanın en güçlü orduları sıralamasında İran’a yer verilmemiş. Kıskanıyorlar mı nedir. İran la iyi ilişki kurmak batı ve abd nin sınırları değiştirmek için yürüttüğü yarı gizli politikasına büyük darbe demektir. Tabii İslam devletileşmek o kadar hızlı ve kolay değil. Bazı sorumluluklar içerir. Şey, bide İran’a güvenilebilir.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.