Tuğgeneral Selami: Düşman artık İran’ın gücüne saygı duymalıdır

  • 28 Kasım 2017
  • 894 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Selami: Düşman artık İran’ın gücüne saygı duymalıdır

İran Devrim Muhafızları Genel Komutan Vekili Tuğgeneral Selami, direniş güçlerinin Suriye ve Irak’ta ulaştığı zaferleri dolayısıyla düzenlenen kutlama töreninde, “Bölgede meydana gelen gelişmeler neticesinde, düşmanın mümin gençler karşısında yenilgiye uğramanın ne kadar acı olduğunu tadmasıyla birlikte bu heyecanlı ve mümin gençler de onlara galip gelme kültrünü öğrendi” ifadelerinde bulundu.

Batılı toplum bilimcilerin yaptığı tahminleri doğrultusunda İslam’ın Avrupa’da yayılmaya yüz tutacağını belirten Tuğgeneral Selami sözlerine şunları da ekledi: Düşman bu hareketi durdurmak için bölgedeki tekfiri örgütleri takviye ederek İslam’dan dünyaya iğrenç bir görünüm göstermek istiyordu. Günümüzde ise tekfirilere ait coğrafyanın ortadan mahvolmasına rağmen bu ideoloji yaşamını halen sürdürürken düşmanın politikaları yönünde dünyanın başka bölgelerinde yeniden ortaya çıkıp huzuru bozabilir.

İran Devrim Muhafızları Genel Komutan Vekili, direniş sayesinde İran’ın en güçlü dönüminde bulunduğunu bildirerek, “İslam İnkılabı’nın bağımsızlık, toprak bütünlüğü ve dini-milli kimliğini savunmaya yeteri kadar hazırlıklıyız. Bizi pratik arsada iyi tanıyan düşman ise gücümüze artık saygı duymalıdır. Onlar İran’a karşı düşmanlık sergileme girişimleri sonucu yenilgiden başka bir şey elde edemeyecek” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.